Der var en magisk stemning på ferniseringen med Sandra Wolff, en talentfuld genbrugskunstner, der maler på gamle lærreder og skaber en helt unik stil. Gæsterne ved ferniseringen i april måned blev taget med på en rejse ind i Sandra Wolffs personlige historie og fascination for malerkunsten. Det var en oplevelse, der vil blive husket længe af alle, der deltog.

Sandra Wolff er en kunstner, der virkelig formår at skabe noget unikt og specielt. Hendes værker er skabt på gamle lærreder, og hun bruger gerne gamle rammer for at give sine malerier et ekstra personligt touch. Det er en teknik, der gør hendes værker virkelig bemærkelsesværdige, og som har gjort hende til en af de mest spændende kunstnere i øjeblikket.

Udstillingen er åben i hele april måned, og der vil være masser af fantastiske værker at opleve. Udover dem, der blev vist på ferniseringen, vil der være en lang række af Sandra Wolffs andre værker på udstillingen, der vil give et endnu mere fuldstændigt billede af hendes kunstneriske stil og teknikker.

Så tag et smut forbi galleriet i løbet af april måned og oplev den unikke kunst og personlige historie fra Sandra Wolff selv. Det er en oplevelse, der er værd at tage med sig videre.

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂