Galleri Kingo er et stemningsfuldt galleri, der åbnede 04. marts 2021. 

Galleri Kingo, som ligger i Taastrup er dedikeret til malerier, keramik, skulpturer og meget andet. Udgangspunktet er at fremvise værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet. 

Hvem står bag galleriet?

Helle Hviid og Flemming Jørgensen gik længe med en drøm om at åbne eget kunstgalleri, og dette blev til en realitet i marts 2021. Deres vision var, at fokusere på endnu mere kunst i Høje-Taastrup Kommune. De har altid haft en stor interesse for kunst, og har i over 30 år købt kunst af mange forskellige spændende kunstnere.

I januar 2024 døde Flemming pludseligt, men Helle har besluttet at drive galleriet videre. Helle bor i Taastrup og har haft et design- og webbureau i byen i mange år. 

Helle har i hele sin karriere beskæftiget sig med salg og kunderådgivning indenfor markedsføring og grafisk design. Hun har et stort netværk og er aktiv i flere forskellige grupper. Hendes interesse for kunst og kultur vil være en styrke i forbindelse med driften af Galleri Kingo. 

Flemming Jørgensen,
udstiller & skulptør

Flemming har en fast udstilling i Galleri Kingo, hvor hans skulpturer vil blive fremvist. 

Flemming har i de sidste 10 år arbejdet med skulpturer. 
“Jeg arbejder i materialerne bronze, afrikansk fedtsten, granit og startede med at udarbejde skulpturer i gasbeton sten. Mine primære motiver er organiske former og med inspiration fra den menneskelige krop” siger Flemming.

Flemming er uddannet stempelgravør bl.a. på Kunsthåndværkerskolen samt uddannet reklametegner på Akademiet for Fri og Merkantil Kunst. Han har altid interesseret sig for kunst, kultur og grafisk design. Flemming har bl.a. været med til at stifte foreningen KUL´TOUR i Taastrup. 

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂