Torsdag d 4. Marts kl. 18.00 åbner vi dørene op for Galleri Kingo, med udstillinger fra kunstmaleren Knud Milo Diemer og skulptør Flemming Jørgensen.

En gammel drøm er nu blevet til en realitet, og vi glæder os til åbningen af vores nye galleri på Kingosvej 1A på Hvidestensområdet i Taastrup. 

Vores vision er, at fokusere på endnu mere kunst i Høje-Taastrup Kommune. Galleriet vil have skiftende udstillinger af malerier, skulpturer og meget andet. Galleriet satser på at vise kunst af høj kvalitet. Som gæst i galleriet finder du – ud over spændende udstillinger – også en hyggelig atmosfære, som gør, at besøget altid vil være en god oplevelse.

Galleri Kingo ligger på Kingosvej 1A, og åbner dørene op for gæster d. 4 Marts kl.18.00

Udstillerne ser frem til at byde gæster velkommen i Galleri Kingo

Mine inspirationskilder er mange, lige fra billeder i hverdagen, filosofiske betragtninger, til billeder af internationale anerkendte kunstnere. Og mine malerier indeholder ofte henvisninger til de ting. Jeg ser selv mit univers som meget surrealistisk, ofte med et humoristisk twist.” Siger Knud Milo Diemo, som har vist sine værker frem i over 30 år.

Jeg arbejder i materialerne bronze, afrikansk fedtsten, granit og startede med at udarbejde skulpturer i gasbeton sten. Mine primære motiver er organiske former og med inspiration fra den menneskelige krop” Siger Flemming Jørgensen, som har arbejder med skulpturer i over 10 år. 

Kom og oplev Galleri Kingo og de fascinerende udstillinger

På galleriets åbningsdag vil vi servere vin og lidt knas. 

Vores gæsters sundhed og sikkerhed er en væsentlig prioritet for os. Vi lukker 5 gæster ind ad gangen, og vi sørger for at følge retningslinjer med sprit, afstand mm. 
Du tilmelder dig ved at skrive til os.

Bedste hilsener
Helle Hviid & Flemming Jørgensen,
Indehaver af I&D Design og Web og Galleri Kingo

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂