Invitation til Nytårsudstilling og fernisering med kunstneren Jeff Ibbo i Galleri Kingo torsdag d. 6. januar kl. 18.00. Galleriet byder på nytårsbobler og lidt sødt.

Vi åbner en udstillingsrække med en klassisk uddannet maler. Jeff Ibbo præsenterer nogle af sine mange farverige malerier i galleriet. Kom og nyd et glas bobler og sige goddag til det nye år og mød Jeff Ibbo og hør om hans kunst.

Bliv portrætteret for en ”hund”

Jeff har tilbudt at portrættere gæsterne til ferniseringen for kr. 100. Jeff tegner med begge hænder, kom og se – det ser vildt ud.  

Om Jeff Ibbo

Menneskekroppen er Jeff Ibbo’s foretrukne motiv, og han går til det kunstneriske arbejde ved hjælp af en levende model, selv når leret er materialet. Men selvom værkerne er skabt foran en model, er udtrykket langt fra naturalistisk.

Jeff Ibbo skulle omkring både mørke maleri, ekspressionisme, naturalisme og popkunst, før han fandt frem til sin helt egen stil.

Han blev uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi 1964-70 og debuterede på Charlottenborgs forårsudstilling 1065 og på KE 1966. Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund, Kunstnersamfundet, 18 november og Kunstnergruppen Mult.


Helle Hviid og Flemming Jørgensen byder velkommen med nytårsbobler og lidt sødt.

Galleri Kingo
Kingosvej 1A, 2630 Taastrup
www.gallerikingo.dk

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂