Ghita Falch

Ghita Falchs malerier er en eksperimenterende leg ud i afsøgning af farvernes samklang, hvornår er noget for lidt eller for meget. Er maleriet lige spændende i dagslys som i aftenlys, og er der grobund for figurative malerier eller skal hun ende op med kun at male abstrakt.

Inspirationen findes ofte i det som ikke er. Bl.a. når hun som indretningsarkitekt ser for sig hvornår nogle farver på et maleri vil kunne fuldende en indretning og gøre et rum anderledes og levende. Derefter kommer udtrykket ofte af sig selv, hjulpet på vej af ting Ghita Falch oplever i dagligdagen.

Der er ofte nogle sjove detaljer på malerierne i form af f.eks. papirklip, grus, filthjerter eller pressede blomster, hvilket giver en konstant opmærksomhed overfor alt hun ser og finder på sin vej.

Ghita er autodidakt, har malet siden 2006, og har grundet en del permanente og løse udstillinger i ind- og udland vundet det brede publikum med sine meget forskellige udtryk. Det har også medført mange bestillingsopgaver, og potentielle kunder er altid velkomne med ønsker, som igen kan give inspiration til endnu flere malerier.

Se mere på www.ghita-falch.dk hvor ikke-solgte og solgte malerier kan ses.

Ud over malerier laver Ghita pyntepuder, der kan ses i hendes Galleri i Rørholmsgade. Puderne er unika-kunstpuder, da de bliver syet af lækre uld-, silke-, bomulds- og blandingsstoffer, og hvert stykke stof er prøver fra en stofkollektion, der er udgået, så de fine stoffer bliver ”genbrugt” på fineste vis. Det er altid cirka 150 puder på lager i al verdens farver.

Kunstner

Tag kontakt

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med denne kunstner? Send os en besked og så skal vi nok formidle dit forespørgsel videre til kunstneren.


VærkerUdstillinger


Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂