Pia Malmstrup

Pia er en kunstner der arbejder med stærke farver i det abstrakte univers. Inspirationen hentes fra naturen, og hverdagen hvor kombinationer af farver og former altid udfordrer og skaber grobund for et maleri. Tankerne omkring det abstrakte er at give beskueren frit råderum til at fortolke farverne og motivet, og mange af hendes kunder finder særlige betydninger og motiver i det færdige maleri.

Pia beslutter sig aldrig på forhånd for et motiv, men lader farverne og penslerne bestemme. Mange af  hendes billeder indeholder forskellige former for metaleffekter som gør malerierne levende og foranderlige i forhold til lys og mørke, sol og regn.

Pia har arbejdet som billedkunstner de sidste 20 år og gennemgået en interessant udvikling. Det er vigigt for hende at blive ved med at udvikle sig som kunstner, og hun udfordrer sig selv  hele tiden i form at nye teknikker og materialer.

Den næste store udfordring er et maleri som er 10 x 2 meter. Det spændende store projekt starter op i starten af det nye år, og kan følges via hendes Instagram profil The Sound of Colour com.

Kunstner

Tag kontakt

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med denne kunstner? Send os en besked og så skal vi nok formidle dit forespørgsel videre til kunstneren.


Værker til salgUdstillinger


Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂