Sanne Rasmussen

Sanne fandt en ny vej i livet. Kunsten greb hende og blev hendes vej, hvilket har beriget hendes liv på en fantastisk nærværende måde, hvor hun har fundet sin egen melodi i formen, farven, kompositionen, motivet, fortællingen og i det maleriske udtryk. Man kan ane en sammenhæng mellem Sannes egen historie og liv og de mennesker hun portrættere og hvis liv hun skildre på lærredet. Hun skaber et rum for refleksion og fordybelse og til at opleve en mening omkring livet.

Byens liv folder sig ud for hende og den giver hende så mange oplevelser, hun bare må male og fortolke. Hun skaber en genkendelig virkelighed med en fornyet og forfriskende opmærksomhed. Billedsproget er spændende og interessant og viser en engageret kunstner, der forstår at skabe balance i det udtrykte og som med opmærksom betragtning af de nære omgivelser lader sig inspirere ud fra en observation, af mennesker i en metropolisk verden.

 Skarphed og akkuratesse, kolliderer med sanseligheden og dynamikken i maleriet.

Sannes persongalleri optræder i flere af udtrykkene, distanceret for os, når de er malet med ansigtet skjult eller med rygvendt positur, men det gør dem bestemt ikke uinteressante.

Tværtimod skærpes vores opmærksomhed omkring dem på en anden måde og vores nysgerrighed pirres. Kontraster forbindes mellem livsnydelse og melankoli og der ligger en styrke og en helt speciel atmosfære gemt mellem linjerne og formerne. Hendes motivverden kræver noget af beskueren og det er på mange måder en sanselig og tankevækkende oplevelse at tage del i Sanne Rasmussens skildring af livet i hverdagsglimt. 

Har bla. udstillet på : Galleri  Bluelight`s censurerede udstilling I Slotsmøllen i Halmstad og Halmstad Slot i Sverige, Marziart Internationale Galerie i Hamborg, Galleria De Marchi i Bologna,, den censurerede forårsudstilling i Hillerød, påskeudstillingen på Halmstad slot, Romlegårdens censurerede i Sverige, Indsigt og Udsigt i Køge, efterårsudstilling i Filosoffen i Odense ,  Den censurerede udstilling Rå 16 i Roskilde og VK 17 i Holbæk,  Eventyrlig Kunst i Bogense, Nets, BRF Kredit, NKT, Kunst for alle i København.

Hvidovre censurerede 2018, Face of Eve i London, Galleri Colorida Art i Lissabon, Foss i Hillerød, Art Fair i Mulhouse,  Art Fair i Luxembourg,  Art Fair i Paris, KAB`s kunstforening , Galleri Skagen,  Casa Museo Spazio i Milano, Art Fair i Gent, Contemporary London og projekt Mad for Naples i Napoli. Modtaget pris for ”Stylistic value” ved Giotto International Prize iLisabon og Frida Kahlo i Milano, Art Basel, WAF i Aarhus,  Kvinder der  maler kvinder hos Knud Grothe.

Kunstner

Tag kontakt

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med denne kunstner? Send os en besked og så skal vi nok formidle dit forespørgsel videre til kunstneren.


Udstillinger


Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂