I følelsernes vold

To spændende malere John Normand og Abbelone Borch Nielsen og en fantasifuld keramiker Torben Nielsen i en stærk symbiose.

Invitation til fernisering med malerne Abbelone Borch Nielsen og John Normand samt keramikeren Torben Nielsen i Galleri Kingo

torsdag d. 11. august kl. 18.00.


Kom til ferniseringen med Artists Talk om inspiration fra Bali
Mød to spændende malere Abbelone Borch Nielsen og John Normand, netop hjemvendt fra Bali, hvor de vil fortælle om deres flere måneders ophold hos den anerkendt kunstner Gamang King.

Mød også den fantasifulde keramiker Torben Nielsen med sine finurlige værker.

Er du kunsthungrende og længes efter at opleve inspirerende malerier og finurlig keramik, så kom og se udstillingen i Galleri Kingo fra d. 11.-30. august.

Om Abbelone og John

Okay, så du vil høre en historie? … Du opdager, hvor vidunderlig verden er, når du maler den. Bare se på, hvad der er rundt omkring og du vil se magi, eventyr og historier og du bliver som en rejsende i din egen verden. Vi er malere og vores regler er, at der ikke er nogen regler … Logikken – at der ikke er nogen logik … Vi er simpelthen historiefortællere og har du ikke lyst til en kop te? ….

Om Torben Nielsen

Arbejder med skulpturer og brugsting i STENTØJ & RAKU.

Min inspiration henter jeg mange steder. På rejser, fra TV, blade, i mødet med mennesker, og i grænselandet mellem drøm og virkelighed. Det hele forløses i ovnens varme, hvad enten det er den elektriske, eller den brændefyrede Raku ovn.

Legen, begejstringen og udforskningen af materialets muligheder er det som driver mig. Kan stadig efter så mange år fascineres af det fantastiske materiale som leret er. Oplever at nye ideer og muligheder konstant dukker frem, det er som en uudtømmelig kilde. Altid en kamp om, hvem der skal bestemme. Leret, eller mig?

Udstilling

Starter:11. august 2022
Slutter:31. august 2022
Sted:Kingosvej 1A, 2630 Taastrup

Kunstnere

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂