Juleudstilling

Kom og oplev 3 dygtige kunstnere på denne spændende juleudstilling. Kom og find en god gaveidé.

Hanne Nehmar er autodidakt billedkunstner, der arbejder med akryl og mixed media. Mange værker er til den figurative side, men hun eksperimenterer også med intuitivt maleri og surrealisme. Serien ICANS som ses på denne udstilling er f.eks. skabt med udgangspunkt i klassiske russiske ikoner, og de danner med et twist rammen om formålet med serien: en hyldest til 3. verdens unge kvinder og minoriteter, der er fremtidens ressource.

Kirsten Sonnes arbejde er moderne og ofte humoristiske og nysgerrige. Hun bruger sin baggrund som grafisk designer til at skabe smykker, som er visuelt stærke og som fungerer som kropslige kunst-objekter. Smykkerne er ikke bare dekorative, men kommer også til at fungere som kommunikations og konversations objekter, når ejeren viser dem frem.

Torben Nielsen er autodidakt keramiker. Han arbejder i stentøj og Raku med skulpturer og brugsting. Torbens inspiration henter han fra mange steder. På rejser, fra TV, blade, i mødet med mennesker, og i grænselandet mellem drøm og virkelighed. Det hele forløses i ovnens varme, hvad enten det er den elektriske, eller den brændefyrede Raku ovn.

Udstilling

Starter:4. december 2021
Slutter:31. december 2021
Sted:Kingosvej 1A, 2630 Taastrup

Kunstnere

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂