Maler med strygejern + Vinsmagning

Fernisering torsdag d. 3. august kl. 18.00 med Lene Koogi, som maler med strygejern. Kom og hør hvordan Lene arbejder med sin kunst.

Vi får besøg af Vinguruen, som fortæller om sin vin og der er samtidig mulighed for at smage på vinen.

Kunsten skaber balance

De fleste af mine værker er lavet i encaustic, der er en unik kunstart, hvor der males med farvet bivoks. Ved hjælp af et malejern opvarmes voksen, så den kan males (stryges) på det specielle papir, der er coatet med kalk eller på en lamineret plade, som er nanobehandlet.

– Voksen er et levende materiale, som jeg opvarmer, og så skubber jeg den farvede voks rundt på papiret eller pladen med et specielt strygejern. Det er vildt og sjovt at arbejde med, men på grund af materialet kan jeg ikke bare male over, hvis jeg skifter mening.

Min mission er at fortælle historier, berøre og inspirere beskueren med min kunst. Jeg giver publikum en flig af mit arbejde, så beskuerens fantasi bliver sat i gang.

I 2023 har jeg desuden kastet mig over artmoney, som også kan ses her på Galleri Kingo fortæller Lene Koogi

Vinsmagning v. Frederik Kondrup fra Vinguruen

VinGuruen ejes og drives af Frederik Kondrup. Frederik arbejder fuldtid med VinGuruen. Han er uddannet cand.merc.aud fra Copenhagen Business School og har arbejdet hhv. som revisor og CFO i adskillige år. Frederik har altid elsket vin og er derfor meget glad for at kunne bruge både min arbejdstid og fritid på sin store hobby. Han sidder ligeledes i bestyrelsen for Foreningen af Danske Vinimportører (FORVIN).

Frederik værdsætter en stor vifte af forskellige vinarter. Han nørder vinteori og har en WSET level 2 uddannelse. Han sætter dog mest pris på de vine, der er til at betale og ikke kun tiltænkt folk med en højere vinuddannelse og dybdegående kendskab til vinverden. Vin må gerne være komplekst, men det skal smage godt og være læskende – kort og godt så leder han efter kvalitetsvine til skarpe priser, som kan forstås og drikkes af alle, hvilket er netop det Kondrup Vine tilbyder. Frederik er ikke religiøs omkring vinfremstillingsmetoder og markarbejde, men ser ofte, at den bedste kvalitet fås fra vinhuse der værner om miljøet og har en biodynamisk tilgang i marken, ligesom svovlniveauerne er laver i kælderen.

VinGuruens sortiment er ikke stort, men til ferniseringen er der mulighed for at få et lille indtryk af de vine fra vinhuse som jeg holder meget af. Sortimentet bliver løbende udvidet, i takt med jeg får øjnene op for nye dejlige vinhuse. Vin er ikke bare vin, jeg er fascineret af hele vinverdenen, herunder historien, kulturen, maden og meget, meget mere.

Udstilling

Starter:3. august 2023
Slutter:28. august 2023
Sted:Kingosvej 1A, 2630 Taastrup

Kunstnere

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂