Sandra Wolff is back

Ifølge Sandra, er der intet der ikke kan få nyt liv. ”Jeg tror på at verden bliver et bedre sted, hvis man ikke ser gamle ting som skrald, men i stedet som investeringsobjekter der kan udformes til noget smukt og unikt”. ”Mediet er egentligt underordnet, det eneste der skal til er at lade al idémylder omfavne de genbrugte skatte og på den måde give det nyt liv og sjæl ”, fortæller hun.

Siden Sandra begyndte sin rejse gennem billedkunstens magiske univers, har hun fra starten lagt vægt på bæredygtighed og alt hvad det indebærer som et af de vigtigste budskaber til sine udstillinger. Med værker lavet udelukkende af genbrugslærreder og materialer taler de farvestrålende motiver for sig selv.

Sandra har udført en række spændende projekter på Christiania, bl. a. dekorering af husgavle, cafeer inde og ude. En eksplosion af fantasi og farver. Ideerne strømmer frem i alt hvad Sandra arbejder med. Og til august skal Sandra male et kæmpe gavlmaleri til World Street Art Festival i Bulgarien.

Lige nu kan du opleve Sandra Wolffs værker i Galleri Kingo.

Sandra Wolff er en kunstner med sin helt egen tilgang til kunsten. Måske er det nu hvis du skal sikre dig en fremtidig god investering?

Udstilling

Starter:7. marts 2024
Slutter:31. marts 2024
Sted:Kingosvej 1A, 2630 Taastrup

Kunstnere

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂