Alf Pedersen

Se videoen med Alf Pedersen: https://youtu.be/unZZWE_L6mU

Om Alf Pedersen

Alf Pedersen bor i Esbjerg, hvor han er opvokset i en fiskerfamilie med et stærkt bånd til havet, har været med til at forme både ham og hans kunst til nye højder. På Alf hjemmeadresse er man ikke i tvivl om, at her bor en person, som lever og ånder for kunst. Ikke nok med, at husets interiør rummer værker fra alverdens kunstnere, så er huset udefra også et kunstværk i sig selv. I 2020 inviterede Alf nogle graffitikunstnere til at dekorere huset med spraymaling. Nede ved havnen i Esbjerg finder du Alfs atelier. Et univers med motiver og ikoner fra hele verden. Når man træder ind i studiet, er der ingen regler – man kommer, som man er.

Noget af det, han har beskæftiget sig med over de sidste år, er up- og recycling, og hvordan han kan få sin kunst og disse retninger til at smelte sammen til noget fantastisk. Der gemmer sig ofte udfordrende, tankevækkende og spændende budskaber i hans værker, da man som beskuer selv medvirker til at danne sig en mening om, hvad der er meningen med dem. Sætningerne af brudte ord, kan for beskueren virke forvirrende, spændende og provokerende.

Alf Pedersens værker skaber ofte dialog mellem mennesker, hvilket han helt bevidst lægger op til, da dialogen i hans øjne er vigtig for at forstå verden.

Kunstner

Tag kontakt

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med denne kunstner? Send os en besked og så skal vi nok formidle dit forespørgsel videre til kunstneren.


Udstillinger


Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂