Alf er vild!

Kom og oplev de farverige værker af den vilde kunstner Alf Pedersen. Se udstillingen med dekorerede skateboards, flotte collager i en spændende popart-verden i hele februar måned i Galleri Kingo.

 

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Alf Pedersens soloudstilling i Galleri Kingo, Kingosvej 1A i Taastrup fra søndag d. 5. februar kl. 13. Kom og nyd et glas vin og lidt knas.

Alf Pedersen bor i Esbjerg, hvor han er opvokset i en fiskerfamilie med et stærkt bånd til havet, har været med til at forme både ham og hans kunst til nye højder. På Alf hjemmeadresse er man ikke i tvivl om, at her bor en person, som lever og ånder for kunst. Ikke nok med, at husets interiør rummer værker fra alverdens kunstnere, så er huset udefra også et kunstværk i sig selv. I 2020 inviterede Alf nogle graffitikunstnere til at dekorere huset med spraymaling. Nede ved havnen i Esbjerg finder du Alfs atelier. Et univers med motiver og ikoner fra hele verden. Når man træder ind i studiet, er der ingen regler – man kommer, som man er.

 

Noget af det, han har beskæftiget sig med over de sidste år, er up- og recycling, og hvordan han kan få sin kunst og disse retninger til at smelte sammen til noget fantastisk. Der gemmer sig ofte udfordrende, tankevækkende og spændende budskaber i hans værker, da man som beskuer selv medvirker til at danne sig en mening om, hvad der er meningen med dem. Sætningerne af brudte ord, kan for beskueren virke forvirrende, spændende og provokerende.

 

Alf Pedersens værker skaber ofte dialog mellem mennesker, hvilket han helt bevidst lægger op til, da dialogen i hans øjne er vigtig for at forstå verden.

Udstilling

Starter:5. februar 2023
Slutter:1. marts 2023
Sted:Kingosvej 1A, 2630 Taastrup

Kunstnere

Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂