Jakob I

Jakob I (født 1983) er en dansk multikunstner, der laver kunst i flere forskellige materialer. Primært arbejder han som billedkunstner med maleri, men beskæftiger sig også med skulpturer, træsnit og trærelieffer. 

Jakob er uddannet bachelor i eksperimenterende illustration fra University of The Arts i London, og har arbejdet med tegning i mange sammenhænge – reklame illustration, børnebøger, tegneserier og som billedkunstner. Hér har han omkring 40 udstillinger bag sig i bl.a. London og København. I dag arbejder han som fuldtidsprofessionel illustrator og kunstner og laver primært bestillingsopgaver og store vægmalerier, bl.a. med graffiti kunst. Han har tidligere været tilknyttet illustrations agenturer i England og USA.  

”Når jeg laver kunst, prøver jeg at fortælle folk nogle historier. Jeg har lidt på hjerte jeg gerne vil udbrede, og for mig handler det mest om at indfange den tid vi lever i og vise den. Det handler om at indfange en slags zeitgeist på lærred. Det handler om vores land og de strømninger der farer over det. Forbrugersamfundet, individualismen, kommercialiseringen, globaliseringen og kærligheden. Jeg prøver at skildre det hele på godt og på ondt – men mest på godt. Jeg synes kunst er en slags historiebog” 

Jakob har også egen hjemmeside: https://jakob-i.com/

Kunstner

Tag kontakt

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med denne kunstner? Send os en besked og så skal vi nok formidle dit forespørgsel videre til kunstneren.


Værker til salgUdstillinger


Tag fat i os

Vil du høre mere om galleriet eller ønsker du at høre om muligheden for at udstille dine værker?

Stil alle dine spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at få besked når der sker noget nyt i Galleri Kingo? Vi lover at vi ikke spammer dig 🙂